<center>Online Alışveriş Çok Yaşa!</center>-Fiskos Arası...

20 Şubat 2012

Online Alışveriş Çok Yaşa!

Bütün güzel indirimleri kaçırdığımdan dolayı için için ağlar ve de karalar bağlarken, bir yandan online alışveriş sitelerine göz atmıyor değildim. Son 1,5 ayda sadece Trendyol'dan yaptığım alışverişlerin kutularını göstersem bir şey ifade eder sanırım. 



Güzel bir-iki parça yakaladım ve mutluyum. Bir süre idare eder bu beni en azından. 
Lacivert bir gömlek istemiştim aslında ama bordosu geldi, fotoğrafını bulamadığım için aşağıdakinin bordo renkli olanını düşünün siz. Hatalarından ötürü bir de kemer yollamışlar, rengi çok huzursuz etmediği için arıza çıkarmadım. 

Bu parçayı giymek için sabırsızlanıyorum! İlk cemre düşmüş dediler. Eh, havalar biraz insaflı olmaya başlarsa, ben de saçımı taramaya bile üşendiğim bu ruhsuz hallerden çıkmaya başlarım. Hem de bu muhteşem eteği giyer, kırıta kırıta yürürüm, fena mı? :)


7 yorum:

  1. ohoo birileri bahar alışverişi sezonunu erken açmışş..hayırlı olsun.yahu bir ben mi alışamadım bu online alışveriş işine hı ?

    YanıtlaSil
  2. Çok basit! "Aman Allahım, kesinlikle benim olmalı!" dediğin parçayı seçiyorsun, sepetine atıveriyorsun. Online indirimlerin tadı bir başka oluyor, bence biraz eğil konunun üstüne, bak ben ne kadar mutluyum :)

    YanıtlaSil
  3. internetten alışveriş yapmak çok zevkli ama bizim suçumuz yok :D ben de genel yabancı sitelere dadanıyorum, asos olsun new look olsun.. babam isyan ettiği için ara verdim :( ama trendyol/markafoni/limangodan daha hiç alışveriş yapmışlığım yok, butiklerine yetişemiyorum onların..

    YanıtlaSil
  4. aynen onlıne alışveriş gibisi yok bendede çekiliş var buyrun
    http://nagonunharikalardiyari.blogspot.com/2012/02/nagodan-my-style-araciligiyla-hediye.html

    YanıtlaSil
  5. merhabaa:)
    Bu trendyol hepimizin sonu olacak tatlım:)
    Bende beklerim bloguma umarım begenırsın sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. etek cokkk hosuma gitti özellikle rengi.Ahh online alisverisler olmasaaaaa ne yapardim :)))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  7. trendyol ah sen yokmusun sen demeden duramıcak gibiyim:)))


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil