Ağustos 2013-Fiskos Arası...

22 Ağustos 2013

DIY - Kase Boyama

Birkaç hafta önce İzmir Bit Pazarı'nda harika bir gün geçirdim. İlk defa gittim ve beklediğimden daha çok eğlendim. Eğer hiç gitmediyseniz, en azından bir kere gitmenizi tavsiye ederim. 
Aşağıdaki diy çalışmasının kahramanını da bit pazarından 2 TL gibi komik bir fiyata aldım. Aslında pazarlık yapsaydım 1 TL'ye de alabilirdim ama uğraşmak istemedim. Evet bit pazarlarında şok olacağınız kadar pazarlık yapabiliyorsunuz. 30 TL fiyat biçtikleri şeyi 5 TL'ye bıraktıklarını gördü bu gözler :)
Öncesi ve sonrası aşağıda, ben renklere bayıldım. Siz? :)

Aldığımda bu şekildeydi. Yapıştırılmış olan boncukları söküp, boyamaya başladım.

Bir kat beyaz astar kullandım.


Daha sonra iki kat Buz Yeşili ile üst kısmı, iki kat beyaz ile de alt kısmı boyadım.


Boyalar: Cadence Beyaz 0001
                     Cadence Buz Yeşili 6075

20 Ağustos 2013

Bardak Altlığı - DIY

Ham şekilde satılan bu bardak altlıklarını, transfer tekniği ile kapladım. Aslında daha iç açıcı renkleri sevsem de, denemek için yaptığım bu altlıklar da fena olmadı gibi. Peçete ile çalışmak oldukça zormuş bu arada, bir daha cesaret edeceğimi sanmıyorum.

Öncesi yukarıda
Sonrası aşağıda :)

12 Ağustos 2013

DIY - Yeni Şamdanlar

Sevgili annemin 27 yıllık şamdanlarına kökten bir değişim şarttı. Rengine karar verdim ve başladım, sizce de çok daha güzel olmamışlar mı? :)



7 Ağustos 2013

Bayram İndirimi

Kızlar keşke gözeneklerimiz hiç tıkanmasa süper olurdu. Fakat makyaj yapmayan birinin bile sadece beslenmesinden ve hava kirliliğinden ötürü gözeneklerinin tıkanması kaçınılmaz. Ben bu ara Watsons'ta bayram indirimi olduğu için hemen gidip bir kutu "deep cleansing nose pore strips" ürününden aldım. İlk kez burun bandı kullanacak olanlar ya da burun bandından memnun olmayan varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bir kutunun içerisinde 10 adet burun bandı mevcut. Ben duştan sonra hazır gözeneklerim de açılmışken temiz burnuma uyguladım ve mükemmel bir sonuç elde ettim. Burun bölgesi için çok ideal ve bir o kadar da ucuz bu bantları almanızı tavsiye ederim. Fiyatı 5 TL civarındaydı.