Şubat 2012-Fiskos Arası...

28 Şubat 2012

Alsam mı? Alırsam Nasıl Giysem?


Bu tip ayakkabılara bayılıyorum, adı ne bilmiyorum ama. Siz ne diyorsunuz? Almak mesele değil de, nasıl bir kombin yapmak lazım, ne ile birlikte giysek hoş durur? Yardımınıza ihtiyacım var :) 
Yorum, link ne olursa.

27 Şubat 2012

Oscar Ödül Töreni 2012; Kırmızı Halı

İlk Kırmızı Halı postumu hazırladım, heyecanlıyım. Modadan çok anlamam, bu nedenle detayların güzelliğini/çirkinliğini pek fark etmeden gözüme hoş ve kötü gelenlere yorum yapacağım. Ona göre :)


24 Şubat 2012

Çin Burcunuz Ne Ve Neler Söylüyor?



Elime bir kitap geçti. Çin burcuyla normal burçları karşılaştırarak yorumlar yapılmış. Tam 144 kişilik analizi var. Hepsini buraya yazmam mümkün değil tabii isteyenler için birkaç istisna yapabilirim diye düşündüm. Ben çok merak ederim böyle şeyleri, gözüm kapalı inanmasam da. Siz de merak ediyorsanız aşağıdaki yolları izleyin, bakalım sizin için neler söylenmiş.

*Blog'umu takip edin
*Analiz isteğinizi, doğum tarihinizi (gün/ay/yıl) ve mail adresinizi yorum olarak bırakın.

Kısa süre sonra mail adresinize bakmayı unutmayın ;)

Duvar Yazıları 6


23 Şubat 2012

Yeni Çantam!



Kutu çantalara ilk çıktıklarından beri bayılıyorum. Ama herkesin elinde olan bir şeyi de kullanmak istemiyorum hak vereceğiniz gibi. Bu arada fotoğraftaki çantalara 40-50 liralar vermemenizi tavsiye ederim. Zaten kaç kere kullanacaksınız, bari tasarruf etmiş olursunuz.

Neyse efenim, indirdik.com'da denk geldim aşağıdaki yeni çantama.  Değişik bir model olduğu ve rengine de bayıldığım için alıverdim. 


Bu renk çantam yoktu. Resmen mutluyum! :)

20 Şubat 2012

Online Alışveriş Çok Yaşa!

Bütün güzel indirimleri kaçırdığımdan dolayı için için ağlar ve de karalar bağlarken, bir yandan online alışveriş sitelerine göz atmıyor değildim. Son 1,5 ayda sadece Trendyol'dan yaptığım alışverişlerin kutularını göstersem bir şey ifade eder sanırım. 


17 Şubat 2012

Düz Örgüyü Sıkıcı Buluyorsanız Bir de Şunu Deneyin

1-2 yıl önce bir blog'da rastlamış ve gördüğümde minik bir çığlık atmıştım. Sonra kesin denerim diye de bir yerlere saklamışım, yeni buldum. Çok eğlenceli, değil mi? Nasıl yapılıyor, aparatları nedir bir fikrim yok ama el ele verip benzer materyallar bulabiliriz sanırım, hm?


16 Şubat 2012

Bloglovin'de Olmak Ya Da Olmamak




Sevgili Blogger kafayı yediğinden ve izleme listemi onca uğraşmama rağmen bana göstermediğinden beri çıldırmış durumdaydım -yaklaşık 28 saate tekabül ediyor- . Fakat çok önceden zevkle takip ettiğim yeni takipçim sayesinde, Bloglovin'i tanıdım ve benim gibi bilmeyenler için bir post yazmak gerek diye düşündüm.

Gerisini kendisi anlatsın, hazır harika bir post varken kirlilik yaratmayalım.  ;)

Okuma Listenizde Sorun Var mı??

Dünden beri 5-6 defa blog izleme işlemiyle uğraştım. Baştan sonra herkesi ekledim ve sayfayı yenilediğimde hiçbirinden eser yoktu maalesef. izlediklerim 10-15 kişiden ibaret olmadığı için bana epey bir zamana mal oldu.

Aslında araştırdım ve bu sorunu yaşayanların bir kısmı, sorunun geçici olduğunu söylemiş. Geçmesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor ki acaba? Ya da var mıdır başka bir yolu, epey bir tarafı kurcalamış olsam da, gözden kaçırdığım şeyler olabilir.


Duvar Yazıları 3


15 Şubat 2012

Siz Kitapları Sadece Okuyor musunuz? :)

Hayal gücünün ucu bucağı yok gerçekten. Bloglarda, orada burada gezinirken gördüğüm bazı şeylere "Haydi canım, bu nasıl aklına gelir bir insanın?" diye şaşıp kalıyorum. Kitap çanta da uzun bir zaman önce bir yerlerde rastladığım, bir gün elbet yaparım diye DIY Klasörüme eklediğim projelerden biriydi. Son zamanlarda Hollywood starlarının elinde dolaşmaya başlayınca, bir post yapmak gerek en azından dedim.



Özellikle bu sonuncuya bayıldım!

Bir de notebook çantası olarak yapılmış olanları var. Ortalama 60 TL'ye bulabilirsiniz.




BURADA bir çeşit kitap çanta yapılışı anlatılıyor, belki birileriniz benden önce davranır ;)

10 Şubat 2012

English Home Online Alışveriş!

Uzuuuun zamandır dört gözle beklediğim English Home Online Shop nihayet hizmete girdi. Sitesinde "Online Alışverişimiz yakında başlayacaktır" yazısını gördüğümden beri hergün heyecanla tıklayıp duruyordum. Çok sevinçliyim anlayacağınız.

Şimdilik ürün yelpazesi çok çok geniş değil ama yakında arttıracaklarını duyurdular Facebook sayfalarından. Sabırsızlanıyorum açıkçası.
Bu battaniyelere bayıldım. tek ve çift kişilik seçenekleri mevcut. Tek kişilikleri 39.90 TL, Çift kişilikleri  49.90 TL
Bornoz seçenekleri de mevcut bay ve bayan olarak. Fiyatları 49.90 ile 54.90 TL olarak belirlenmiş.

Basic Havlularına ayrı ayrı bayıldığımı eklemeden geçemeyeceğim. Mor renkli olanı tam benlik. Fiyatları 4.90. Paketin içinde 3 adet havlu var. Son derece makul bir fiyat.

Kargo fiyatı 3.90 TL. Bu da alışveriş için başka bir güzellik.

Bunlar gözüme çarpan birkaç ürün sadece, kendiniz bakın dolaşın, eminim beğeneceğiniz şeyler olacaktır.

9 Şubat 2012

Duvar Yazıları - 2

Tantitoni Alışverişim!

Uzun zamandır ara ara baktığım çok renkli mutfak eşyalarının olduğu bir site Tantitoni


Ve nihayet ilk siparişimi verdim ben. Kargo süresi çok uygun ve ürünler kırılmaya, bozulmaya karşı iyi paketlenmiş.

Bu ürüne bayıldım. 22 cm. biraz küçük gelebilir ama kalabalık olmayan evler için gayet uygun bir parça. Rengine  bittim!
Bu ürün de iki kişilik yemekler için harika bir ürün. Rengi ve tasarımı beni hayran bıraktı. Fiyatı da çok çok uygun. Tavsiye ederim, hanımlar.

8 Şubat 2012

Duvar Yazıları

Bir yerlerde görüp beğendiğim yazıları kendimce tekrar şekillendirip koymayı düşünüyorum. Belki bazılarınızın hoşuna gidenler olabilir. İlk yazımız gelsin o halde.

7 Şubat 2012

Hediye Paketi İçi Alternatifi

Küçüklüğümden beri hediye paketi yapmaya bayılırım, büyüdüm ve hiçbir şey değişmedi. Hala evde bir paket yapılacaksa el atıyorum. Bloglar, videolar yardımıyla insanın hayal gücü de gelişiyor tabii. Aşağıda gösterdiğim yöntem aslında hediye paketlerinin üstlerinde süs için kullanılıyordu. Düşündüm, taşındım paketlerin içine de koyulabileceğine karar verdim ve iş koyuldum.

Bildiğimiz A4 renkli kağıtlarından istediğimiz renklerde alıyoruz ince ince ve dikine olmak üzere kesiyoruz. Sonra bir sopa ya da ona benzer bir şey yardımıyla -benim elimde 9 numara şiş vardı, onu kullandım- kıvırma işlemine başlıyoruz.

Ucu için mandal kullanabilirsiniz, iki tarafını tutmak zor olabiliyor. Bu şekilde şişin etrafına sardıktan sonra 10 saniye kadar beklemeniz yeter de artar bile. Elinizi bıraktığınız zaman aşağıdaki gibi şahane kıvrımlara ulaşıyorsunuz.

4 renk kullandım ben ve her renkten 1 yaprak yeterli oldu. Öyle yapraklarca yapacağınızı düşünmeyin, çok masrafsız :)


Kutunun alt kısmını kağıtlarla kapladım ve üstüne hediyemi yerleştirdim.
Hediyenin üstünü de tekrar renkli kağıtlarla doldurdum ve...
...ta da! Hediye kutumuz hazır. Oradan oraya taşırken sallanıp, zarar görmesini engelleyecek ve hediye açacak kişi için rengarenk eğlenceli, farklı bir sürpriz olacak.